Afspraak maken bij de besnijdeniskliniek Breda

U kunt onderaan de pagina snel en eenvoudig online een afspraak maken.

De besnijdeniskliniek is centraal gelegen in Breda en gevestigd in "Paramedisch Centrum West" samen met onder andere fysiotherapeuten, manueel therapeuten etc..

De vestiging van onze besnijdenis kliniek in Breda wordt veel bezocht door ouders uit België. Vanwege een gebrek aan besnijdenis mogelijkheden door islamitische artsen in de regio Antwerpen en West Vlaanderen, is onze kliniek in Breda een goede uitkomst voor velen. De reistijd tussen Antwerpen en Breda is slechts 20-30 min. De vestiging is dicht bij de snelweg gelokaliseerd.

Besnijdeniskliniek Breda

Laan van Mertersem 65
4812 PR Breda
Tel: +31 844 300 600 of +31 10 7420 357

Bij een afspraak voor een behandeling vindt tijdens de afspraak uiteraard eerst een voorlichtingsgesprek plaats en wordt er lichamelijk onderzoek verricht. Indien er geen medisch bezwaar is vindt aansluitend eventueel de verrichting plaats.

U kunt op dit moment kiezen uit 3 locaties waar u de afspraak wilt maken: Den Haag, Rotterdam en Breda. Op deze pagina kunt uitsluitend een afspraak maken voor de vestiging in Breda. Wilt u liever een andere locatie klik dan hier.

U kiest het soort afspraak dat u wilt maken. Indien u voor een behandeling kiest, krijgt u uiteraard ook voorlichting daarover en hoeft dus niet apart eerst een voorlichting te kiezen.
Daarna heeft u de mogelijkheid om een voorkeurs datum en dagdeel te kiezen.
U dient alle velden in te vullen waarna u de afspraak kunt vastleggen.

U krijgt vervolgens per e-mail een bevestiging van uw verzoek. Indien nodig zullen wij contact met u opnemen.
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden *
* = verplicht

Bel mij terug

Dien een verzoek in voor een terugbelverzoek. Wij bellen u uiterlijk morgen terug. 

Afspraak maken

Klik hier om direct een afspraak te maken.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie, dan kunt ook contact opnemen