De werkwijze van de besnijdeniskliniek

Van wens tot behandeling

  1. Na ontvangst van uw afspraakverzoek nemen wij contact met u op. Dit kan per e-mail of telefonisch zijn.
  2. U ontvangt een factuur. Deze dient binnen de vervaldatum voldaan te zijn. Bij uitblijven van de betaling zal uw verzoek niet in behandeling genomen worden.
  3. Nadat de betaling is ontvangen krijgt u schriftelijke informatie per e-mail over zowel de inhoudelijke procedure als praktische zaken. U dient zich goed te informeren over de ingreep. De afspraak is nu definitief.
  4. U klikt op de link voor de medische vragenlijst over onder andere de medische voorgeschiedenis van uw zoon en vult deze in. Indien mogelijk dienen beide ouder(s) en/of verzorger(s) schriftelijk toestemming te verlenen voor de besnijdenis, de ingreep kan anders geen doorgang vinden. Indien er sprake is van één gezaghebbende ouder, dient de ouder de akte van het geboorte register mee te nemen + uittreksel van het gezagregister waaruit dit blijkt.
  5. Vervolgens wordt u verwacht op de met u afgesproken datum en tijd. Ouders en kind krijgen tevoren eerst een intakegesprek waarin álle aspecten wederom aan de orde komen. Daarnaast krijgt u alle informatie over de procedure en nazorg nogmaals schriftelijk mee naar huis.
  6. Als u volledig geïnformeerd bent en u geeft definitief akkoord dan kunnen we overgaan tot de behandeling.
  7. De dag na de behandeling zal u eventueel worden gebeld om te horen hoe de genezing verloopt.
  8. Een week na de ingreep zal er een vervolgafspraak plaatsvinden voor een nacontrole.

Afspraak maken

Klik hier om direct een afspraak te maken.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie, dan kunt ook contact opnemen