Adam Kinderkliniek – Besnijdenis ervaring kliniek Den Haag, Rotterdam en Breda

Wij nodigen u graag uit om uw ervaring bij een van onze besnijdenis klinieken te delen op onze website. Bent u nog geen patiënt van ons, dan kunt u uiteraard hier meer lezen over hoe andere mensen het bij ons beleefd hebben. U zou natuurlijk ook onze recensie pagina op Facebook kunnen raadplegen voor meer informatie en ervaringen. Dit kan hier. U hoeft zich hiervoor niet in te loggen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Adam Kinderkliniek
Average rating:  
 88 reviews
 by Davy Peeters
Goede hulp!
Woonplaats: Utrecht

Heldere communicatie, Goede uitleg bij intake. Professionele afhandeling. De artsen zagen er in mijn optiek erg capabel uit. Mijn zoontje had door zijn autisme net wat meer aandacht nodig. Dit is erg goed opgevangen.

 by Isa tol
Top!
Woonplaats: Rotterdam

Vandaag besneden bij adam kinderkliniek na mijn bekering. Fijne ervaring, geen pijn en aandacht voor je.

 by Samantha
Zeer tevreden
Woonplaats: Den Haag

Zeer tevreden over de vriendelijke en professionele artsen die er bij Adam kinderkliniek werken! Goed begeleid en alles draait om de kleine. Erg fijn!

 by Ceylan
ERg blij
Woonplaats: Den Haag

Wij zijn erg tevreden en blij dat dit achter de rug is. Achteraf bleek dat ik me helemaal geen zorgen hoefde te maken. Het viel me reuze mee! Ik hoorde wel eens andere verhalen van mensen met klemmetjes ofzo, gelukkig bij Adam kliniek gewoon normaal zoals het hoort en mijn kleine lag gewoon te giechelen heel de tijd! van begin tot einde. Voor ouders die net als ik zo bang zijn, ga naar hun, zij zijn echt goed. Ik heb ze gestalkt achteraf met vragen maar waren altijd bereikbaar en geduldig met mij!

 by Saidi
Zeer tevreden
Woonplaats: Den Haag

Wij hebben onze 2 zoontje ook bij Adam kliniek besneden en we zijn super tevreden wat betreft begeleiding en behandeling. ik raad hun aan aan elke ouder met een zoontje voor een besnijdenis

 by Fam ayoubi
dank u wel
Woonplaats: Rotterdam

Wij zijn hartstikke blij dat wij bij jullie onze zoon hebben besnijden. Dank u wel voor alle goede zorgen

 by Omer
Top!
Woonplaats: Hendrik Ido Ambacht

Deze artsen zijn zeer professioneel en onze zoon was van begin tot einde in goede handen. Bij onze eerste zoon hadden wij een nare ervaring bij een andere kliniek.
Bij Adam hebben wij gelukkig het tegendeel mogen ervaren. Ga zo door.

 by mimouni
Goede zorg
Woonplaats: tilburg

Eerder familie van ons besneden bij deze kliniek!
na de 2e keer nogsteeds vol lof! goede zorg ervaren artsen en duidelijke instructies. niks dan goeds over te zeggen

 by Ayada
fijn
Woonplaats: Rotterdam

Bij ons in de cultuur/ het geloof worden jongens voor de puberteit besneden. Ik als nieuwe moeder was natuurlijk erg bang hiervoor, ik moet zeggen dat Adam mij in het eerste consult al van mijn angst af geholpen heeft. Mijn zoon was muisstil tijdens de behandeling aan het spelen en de nazorg viel erg mee. Blij dat ik toch voor adam gekozen heb. Echt een aanrader!

 by zalmatr
mooie besnijden
Woonplaats: Den Haag

Ikzelf ben turkije besnijden. moet zeggen dat ik blij ben mijn zoon bij deze kliniek besnijden. Erg mooi gesnijden. Goed doctors.

 by Manuel Guzman
Voorlichting
Woonplaats: Lelystad

Het schoonmaak werk was wel even aanpakken thuis. De controle achteraf was goed om te zien dat het allemaal in orde was. Bedankt voor het werk en de koffie!

 by Familie Achterberg
Het zit er op
Woonplaats: Hulten Noord-Brabant

Beste mensen, bedankt voor de informatie die wij gekregen hebben voor de operatie. We werden zo op ons gemak gesteld en konden vragen stellen. De operatie duurde niet lang en werd vakkundig uitgevoerd, komend weekend de na-controle, we zijn benieuwd. Groeten tot zondag familie Achterberg

 by Ingeborg de Jong
Kliniek Rotterdam
Woonplaats: Alphen aan de Rijn

Onze zoon is besneden in Rotterdam Alles ging er zeer professioneel aan toe Onze zoon weet er niets meer van gelukkig Wij zagen er erg tegenop maar werden goed opgevangen en gerustgesteld Ik zou zeker Adam Kinderkliniek aanbevelen aan anderen

 by M
Besnijdenis
Woonplaats: Dordrecht

Voor mij heel spannend om onze zoon te laten besnijden. Geboren als Nederlandse had ik totaal geen ervaring ermee of het mee gemaakt in mijn omgeving. Maar wat is het meegevallen. Onze zoon van 2 jaar heeft er niks van meegekregen. Hij heeft er ook totaal geen last van gehad in de dagen er na. Er was niks aan hem te merken. De artsen en receptioniste zijn profesionele mensen. Je krijgt duidelijke uitleg wat ze gaan doen , stellen gerust, en geven goede informatie ook over de verzorging. Na een week nog een nacontrole. Prima mijn eerste ervaring met een besnijdenis is zo ontzettend meegevallen. Bedankt

 by Sara
Professionele kinderkliniek
Woonplaats: Alphen aan den Rijn

Vorige week zaterdag is onze zoon behandeld bij Adam Kinderkliniek. Voor de afspraak zagen we erg op tegen de ingreep. Gebeurtenissen zijn snel te inspannend voor ons kind. Toch wisten de artsen het vertrouwen te winnen van ons kind. Hij was op zijn gemak in de spreekkamer van de arts, waar voldoende speelgoed was. De informatie naar de ouders toe is helder. Je weet wat je te wachten staat. Vervolgens krijg je informatie over nazorg ook op papier. Ook letten ze goed op de gezondheid van het kind voordat ze de ingreep door laten gaan. De ingreep verliep heel goed. Onze zoon is zelfs in slaap gevallen. Mijn man en ik bleven gedurende de ingreep bij hem. Ze werken zeer kundig en hygiënisch. Op de dag zelf is er gebeld om te vragen hoe het ging. Wij waarderen hun betrokkenheid zeer. Ons kind heeft geen pijn gehad en heeft niks meegekregen van de ingreep. Prettig is dat er altijd een nacontrole is om te kijken of alles goed gaat. Dit hebben wij gisteren gehad, en de genezing verliep uitstekend! Onze diepe respect gaat uit naar het hele team. Wij zijn ze heel dankbaar! Nogmaals bedankt voor jullie deskundigheid, vriendelijkheid en hulp. Ik kan Adam Kinderkliniek aanraden binnen onze familie- en vriendenkring.

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»