Adam Kinderkliniek – Besnijdenis ervaring kliniek Den Haag, Rotterdam en Breda

Wij nodigen u graag uit om uw ervaring bij een van onze besnijdenis klinieken te delen op onze website. Bent u nog geen patiënt van ons, dan kunt u uiteraard hier meer lezen over hoe andere mensen het bij ons beleefd hebben. U zou natuurlijk ook onze recensie pagina op facebook kunnen raadplegen voor meer informatie en ervaringen. Dit kan hier. U hoeft zich hiervoor niet in te loggen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Adam Kinderkliniek
Average rating:  
 48 reviews
by Manuel Guzman on Adam Kinderkliniek
Voorlichting
Woonplaats: Lelystad

Het schoonmaak werk was wel even aanpakken thuis. De controle achteraf was goed om te zien dat het allemaal in orde was. Bedankt voor het werk en de koffie!

by Familie Achterberg on Adam Kinderkliniek
Het zit er op
Woonplaats: Hulten Noord-Brabant

Beste mensen, bedankt voor de informatie die wij gekregen hebben voor de operatie. We werden zo op ons gemak gesteld en konden vragen stellen. De operatie duurde niet lang en werd vakkundig uitgevoerd, komend weekend de na-controle, we zijn benieuwd. Groeten tot zondag familie Achterberg

by Ingeborg de Jong on Adam Kinderkliniek
Kliniek Rotterdam
Woonplaats: Alphen aan de Rijn

Onze zoon is besneden in Rotterdam Alles ging er zeer professioneel aan toe Onze zoon weet er niets meer van gelukkig Wij zagen er erg tegenop maar werden goed opgevangen en gerustgesteld Ik zou zeker Adam Kinderkliniek aanbevelen aan anderen

by M on Adam Kinderkliniek
Besnijdenis
Woonplaats: Dordrecht

Voor mij heel spannend om onze zoon te laten besnijden. Geboren als Nederlandse had ik totaal geen ervaring ermee of het mee gemaakt in mijn omgeving. Maar wat is het meegevallen. Onze zoon van 2 jaar heeft er niks van meegekregen. Hij heeft er ook totaal geen last van gehad in de dagen er na. Er was niks aan hem te merken. De artsen en receptioniste zijn profesionele mensen. Je krijgt duidelijke uitleg wat ze gaan doen , stellen gerust, en geven goede informatie ook over de verzorging. Na een week nog een nacontrole. Prima mijn eerste ervaring met een besnijdenis is zo ontzettend meegevallen. Bedankt

by Sara on Adam Kinderkliniek
Professionele kinderkliniek
Woonplaats: Alphen aan den Rijn

Vorige week zaterdag is onze zoon behandeld bij Adam Kinderkliniek. Voor de afspraak zagen we erg op tegen de ingreep. Gebeurtenissen zijn snel te inspannend voor ons kind. Toch wisten de artsen het vertrouwen te winnen van ons kind. Hij was op zijn gemak in de spreekkamer van de arts, waar voldoende speelgoed was. De informatie naar de ouders toe is helder. Je weet wat je te wachten staat. Vervolgens krijg je informatie over nazorg ook op papier. Ook letten ze goed op de gezondheid van het kind voordat ze de ingreep door laten gaan. De ingreep verliep heel goed. Onze zoon is zelfs in slaap gevallen. Mijn man en ik bleven gedurende de ingreep bij hem. Ze werken zeer kundig en hygiënisch. Op de dag zelf is er gebeld om te vragen hoe het ging. Wij waarderen hun betrokkenheid zeer. Ons kind heeft geen pijn gehad en heeft niks meegekregen van de ingreep. Prettig is dat er altijd een nacontrole is om te kijken of alles goed gaat. Dit hebben wij gisteren gehad, en de genezing verliep uitstekend! Onze diepe respect gaat uit naar het hele team. Wij zijn ze heel dankbaar! Nogmaals bedankt voor jullie deskundigheid, vriendelijkheid en hulp. Ik kan Adam Kinderkliniek aanraden binnen onze familie- en vriendenkring.

by Onur on Adam Kinderkliniek
Top GEWELDIG ADAM Besnijdenis!!
Woonplaats: Schiedam

Mijn zoontje van 7 is besneden in deze kliniek Rotterdam mensen daar zijn zeer behulpzaam en zijn gewoon top! Ze behandelen uitstekend Ik heb geen enkel minpunt te benoemen mijn zoon met ADHD is gewoon besneden. Kan nog steeds niet geloven dat het gebeurt is De arts heeft hem goed geholpen en mijn zoontje weet nu dat hij alleen is besneden met crem geen pijn gevoeld ouders moeten goed stimuleren dat er nix aan de hand zou zijn alleen met een crem word gesmeerd na de ingreep waren we naar huis 2 uur later een paracetamol geen pijn nix gevoeld ik vroeg aan hem of hij weer besneden zou willen zijn en zei ja mama ongelofelijk mensen moeten gewoon durven en deze ADAM Kliniek raad ik zeker aan voor mensen die zijn kindjes willen besnijden!!
Alles is in orde top dankjewel allemaal Insallah als ik volgende kind heb ook daar laten besnijden!!👍

by Loubna on Adam Kinderkliniek
Geweldig! Zeer professioneel, zeer tevreden
Woonplaats: Schoonhoven

Onze zoon is besneden bij de kliniek in Rotterdam. De artsen waren zeer vakkundig, geduldig en leggen alles goed uit. De nazorg was ook helemaal top!

by Ergin Dalkilic on Adam Kinderkliniek
Zeer, zeer tevreden. Vakkundige behandeling zonder pijn
Woonplaats: Hoogvliet-Rotterdam

Hallo mensen,

Vandaag (26-02-2017)hebben we onze zoon van bijna 8 bij ADAM kliniek in Rotterdam laten behandelen. Eerst waren we erg nerveus en maakten we ons zorgen hoe het zou gaan. Toen we binnen waren, zijn we op hele goede vriendelijke manier ontvangen. We hebben echt welkom gevoel gevoeld en we zijn gelijk geinformeerd over de wijze van behandelingen. Na de informatie waren onze zorgen weg. Ze zijn echt specialisten en zeer vakkundig. Ze weten hoe ze met ouders en kinderen om moeten gaan en geruststellen. Toen deze kliniek aan ons geadviseerd was door kennissen dat ze zonder pijn opereren, geloofde ik niet in en dacht hoe kan dat zonder pijn maar Waar. Onze zoon heeft die besnijdenis achter de rug zonder pijn.We zijn aan het begin en ook aan het eind van besnijdenis goed en volledig geinformeerd over nazorg. Ik zou zeggen EEN ECHTE AANRADER ADAM KLINIEK Wilt u uw zoon laten behandelen, GA naar die kliniek en ervaar vakkundigheid van die artsen die het werk doen zonder pijn. Ze zijn zeer vriendelijk en gastvrij, glashelder over ingreep. Echte professionals. Je krijgt zo gevoel dat je bij eigen familie bent. We zijn zeer en zeer tevreden geweest. Bedankt alle specialisten en blij dat zo'n kliniek in Rotterdam bevestigd is. Ze maken waar wat ze beloven. Ingrijp zonder pijn. Dat willen we toch allemaal voor onze kinderen. Dan bent u naar goede adres ADAM Kliniek Rotterdam.

by Ouders van Nasif on Adam Kinderkliniek
Top kliniek!!
Woonplaats: Waalwijk

Onze zoontje Nasif is bij jullie behandeld. Kan niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben over de manier waarop jullie te werk gaan. Vanaf het eerste gesprek met een van jullie collegas over de behandeling tot aan de behandeling zelf met de artsen is alles keurig netjes uitgelegd en zijn jullie goed te werk gegaan. Ik zal jullie ook zeker aanraden bij andere ouders. Top werk. Ga zo door!

by Gymnasium 2016 on Adam Kinderkliniek
Vol lof
Woonplaats: Den Haag

Vanmiddag had onze zoon zijn nacontrole n.a.v. de behandelin vorige week en het was prima. Het herstel verloopt voorspoedig. De info op de site klopt helemaal, de behandeling verliep precies zoals het was omschreven. Onze zoon is vol lof over de arts, (het klikte meteen al bij het voorlichtingsgesprek) en wij zijn vol lof over artsen (een goed team). Nogmaals onze hartelijke dank aan de artsen en assistenten.

by Ouders van Ilya on Adam Kinderkliniek
Erg onder de indruk
Woonplaats: Amsterdam

Ons zoontje Ilya is in de Adam Kinderkliniek behandeld. We zijn ontzettend tevreden over het hele traject. In de aanloop naar de ingreep heeft men telkens heel deskundig advies gegeven en ons vertrouwen in de arts was meteen goed. Ook de ingreep zelf en de nazorg zijn ontzettend professioneel en bovendien zijn alle professionals die we er ontmoet hebben ook nog eens heel prettig in de omgang. Ik kan dan ook iedereen met een gerust hart de Adam kliniek aanraden!

by Roderick de Bruyn on Adam Kinderkliniek
Kundige en vriendelijke lui
Woonplaats: Naarden

Onze zoon Mathias heeft lange tijd last gehad van z'n kleine jongen. Eindeloos gekwakkeld tussen huisarts en ziekenhuis. Uiteindelijk toch door de uroloog doorverwezen naar deze kliniek. Hartelijk ontvangen, uitgebreide uitleg met heldere weergave van de opties voor/nadelen etc, behandeling ging geruisloos. Een dag na de behandeling was Mathias weer aan het spelen en helemaal in z'n sas. Weinig tot geen ongemak.. voor ons als ouders een werkelijke verademing!

by Smaal on Adam Kinderkliniek
Erg tevreden van a to z
Woonplaats: Oss

Wij zijn door de de specialist doorverwezen naar Adam Kinderkliniek om daar onze zoon te laten behandelen voor zijn plasproblemen. Uiteindelijk moest hij besneden worden. We zijn nu een 2 weken verder en alle problemen die hij voorheen had zijn verholpen. Dezelfde dag was hij al aan het spelen alsof er niks gebeurd is. Zowel de arts als ander personeel waren erg vriendelijk en duidelijk. Menig ziekenhuis kan hier van leren! Wij bevelen ouders aan om bij deze kliniek een kijkje te nemen, ze zijn erg begaan met kinderen en aan de andere kant ook erg deskundig in wat ze doen. Veel succes!

by Sabia Elma on Adam Kinderkliniek
De service is Top!
Woonplaats: Den Haag

Ons zoontje is 29 november bij jullie behandeld en het is hamdllh super gegaan en gedaan! We zijn heel blij dat we voor jullie hebben gekozen en raden jullie dan ook zeker aan bij anderen! Hij is hamdllh snel en goed genezen en de service is ook top! Ga zo door!

by Mimouna Achaaboune on Adam Kinderkliniek
Ik ben heel blij dat ik voor Adam kinderkliniek heb gekozen
Woonplaats: Den Haag

Mijn zoontje is 14 november 2015 behandeld . Ik ben heel blij dat ik voor Adam kinderkliniek heb gekozen .
We zijn goed voorbereid bij de intake. We zijn heel gastvrij en vriendelijk ontvangen.
Mijn zoontje was heel rustig gebleven omdat ze heel leuk met kinderen zijn. Wij voelden ons erg op onze gemak .
Ik raad iedereen die zijn kind wil laten behandelen deze kliniek aan.
We zijn vandaag nog gebeld door hun om te vragen hoe het met hem gaat. En we konden bellen als we met vragen zitten . En as. Zaterdag hebben we nacontrole .
Adam kinderkliniek super bedankt voor alles . Ik ben heeel blij dat ik mijn zoon door jullie heb laten behandelen . heart emoticon

by Amira Alamie on Adam Kinderkliniek
Tevreden moeder
Woonplaats: Den Haag

Masha Allah tabarakallah ! Onze Adam is vandaag behandeld bij het Adam kliniek. De artsen hebben ruim de tijd genomen voor onderzoek maar ook voor de behandeling zelf. Goede uitleg en vriendelijke verzorging van zowel de artsen als de assistenten. Barak Allahoe fiekom!

by Emir on Adam Kinderkliniek
besnijdenis
Woonplaats: lelystad

Onze kleine is 26 september besneden. Ik was erg bezorgd of de nazorg wel goed ging. Ik twijfelde of ik alles goed deed en heb de kliniek gebeld. Ik mocht foto's mailen en er zou een arts naar kijken. Ik werd binnen een halfuur teruggebeld door de arts. Hij heeft mij gerust gesteld dat alles er goed uitzag en geneesde ook goed. Ik ben super tevreden over de kliniek en raad het ook iedereen aan.

by Nassira Abaaziz on Adam Kinderkliniek
Super goede service
Woonplaats: Den Haag

Super goede service. Zeer professioneel, vakkundig en klantvriendelijk! Mochten we ooit in de toekomst weer gezegend worden met een zoontje dan komen wij zeker langs!

by Ouders van Ezra on Adam Kinderkliniek
Heel goed gegaan
Woonplaats: Gorinchem

De hele behandeling van onze zoon liep vlekkeloos en we werden goed ontvangen en geholpen. We hadden niet verwacht dat het ook zo makkelijk kon gaan. Veel respect voor de artsen en medewerkers die dit mogelijk hebben gemaakt en onze dank daarvoor.

by Frans van Mechelen on Adam Kinderkliniek
Subliem
Woonplaats: Breda

Beste lui,Onze zoon van 8 jaar heeft jarenlange problemen gehad met het plassen, vaker infecties, lange tijd bedplassen etc..

We zijn super geholpen door de kliniek, de onderzoeken en de behandeling zijn allemaal keurig verlopen, chapeau!

Als alle klinieken en ziekenhuizen zo zouden zijn...... wat een wereld van verschil (referentiekader Amphia ziekenhuis, Albert Schweitzer)

by SA on Adam Kinderkliniek
Kliniek Den Haag - Deskundig / Hygiënisch / Vriendelijk
Woonplaats: Den Haag

Wij hebben onze zoon van 9 maanden hier laten behandelen.

Bij binnenkomst wordt je meteen goed ontvangen door de assistente.

De artsen zijn heel deskundig, en leggen je alles heel goed uit. Ze kijken heel erg in het belang van je kind in deze kliniek en dat is een heel fijn gevoel!

De ingreep zelf is ook heel goed en hygiënisch gegaan. De artsen zijn een goed team samen, dat merk je tijdens de ingreep.

De nacontrole krijg je een week later en dat is prima gegaan. Na een dag of 2 heeft de assistente ook nog gebeld om te vragen hoe het ging.Superfijne kliniek met vriendelijke en professionele artsen.

Ik zou deze kliniek zeker aanraden!

by Ishak on Adam Kinderkliniek
ervaring besnijdenis
Woonplaats: Zwijndrecht

Onlangs heeft mijn zoon een behandeling ondergaan bij de Adam Kinderkliniek in Rotterdam. Enkele maanden geleden is hij hiervoor goed onderzocht en is ons geadviseerd de behandeling uit te stellen in het belang van ons kind. Dit hebben wij zeer op prijs gesteld. Uiteindelijk heeft de behandeling alsnog plaatsgevonden en heeft hij niets gevoeld van de ingreep. De artsen hebben genoeg tijd gestoken in het uitleggen van de nazorg en het benadrukken van het belang hiervan. Door het nauw opvolgen hiervan heeft onze zoon ook na de behandeling geen moment last gehad van de ingreep.

Uitstekende service en zeker aan te raden!

by Ramona on Adam Kinderkliniek
zeer vriendelijk, professioneel en gerustellend
Woonplaats: Spijkenisse

Onze zoon van 9 moest voor medische indicatie besneden worden. Ook bij ons werd dit niet vergoed Door de verzekering. Hierdoor zijn wij bij Adam kinderkliniek terecht gekomen... Maar ik zou het wel van de daken kunnen schreeuwen... Wij zijn zo vriendelijk, professioneel en gerustellend geholpen... Onze zoon heeft door de professionele artsen en zeer vriendelijke assistenten dit absoluut niet als vervelend ervaren. Ik zal daarom iedereen willen aanmoedigen om voor een besnijdenis voor Adam kinderkliniek te kiezen. Beste artsen en assistenten echt super bedankt voor het zeer prettige verloop van de behandeling van onze zoon... ook namens hem zelf!

by Marsha on Adam Kinderkliniek
Deskundig, vriendelijk en goede zorg
Woonplaats: Meppel

Mijn zoon van 11 jaar is 2 weken geleden behandeld. Hij had een medische indicatie (verlittekende voorhuid) en plassen ging steeds moeizamer. Onze verzekering vergoedde een behandeling in het ziekenhuis niet, daarom zijn wij uitgeweken naar Adam Kinderkliniek in Rotterdam. Aardige ontvangst, duidelijke uitleg en prima artsen, iedereen was erg vriendelijk! Ook in de week na de behandeling is er nog regelmatig contact geweest. De assistente heeft ons een aantal malen gebeld hoe het ging, echt top! De nazorg was voor ons iets anders, wij wonen nogal ver van Rotterdam en mochten dit via foto's en telefonisch overleg doen, met daarna nog bezoek aan eigen huisarts in Meppel. Ik zou deze kliniek iedereen aanraden!

by Renate Beldi on Adam Kinderkliniek
Fijne, professionele kliniek
Woonplaats: Leidschendam

Onze zoon is met zes maanden, bijna 2 weken geleden besneden. Bij een kennismaking vooraf kregen we goede informatie en ook goed advies met welke leeftijd we de besnijdenis het beste konden laten plaatsvinden.

We hadden een goed gevoel bij het team dat er werkzaam is. De dame achter de balie is zeer vriendelijk en stelt je op je gemak. Ook de artsen werken uitstekend samen en zijn goed op elkaar afgestemd.

Onze zoon is de eerste dag onrustig geweest, maar daarna was hij weer volledig zichzelf en leek hij nergens last van te hebben.

We zijn deze fijne mensen heel heel dankbaar dat het zo voorspoedig is gelopen en dat ze ons zo persoonlijk hebben behandeld.

Wat een fijne, professionele kliniek, bedankt.

by Rachel Vos on Adam Kinderkliniek
Mijn zoontje Adam is zondag bij jullie besneden.
Woonplaats: Apeldoorn

Mijn zoontje Adam is zondag bij jullie besneden. Ben echt supertevreden! Van tevoren werd mijn zoontje goed onderzocht en werd alles over de ingreep en nazorg heel duidelijk uitgelegd. Het personeel was echt zeer vriendelijk, en al helemaal tegenover mijn zoontje. Een enorme geruststelling. Mijn zoontje heeft de hele ingreep zonder pijn of tranen doorstaan, en zelfs thuis heeft hij er helemaal geen last van gehad! SubhanAllah. Hoewel ik echt als een berg tegen de ingreep op zag, zou ik bij een eventueel volgend kindje met een grote lach gaan. Het is ons 1000% meegevallen en alles ziet er tot nu toe echt keurig uit! Over een paar dagen hebben we de nacontrole, ook super geregeld allemaal. Zeker een aanrader!

by Oum Zakaria on Adam Kinderkliniek
Miss
Woonplaats: Den Haag

Ik heb mijn zoontje hier 4 dagen geleden laten besnijden en ik ben heel tevreden over deze kinderkliniek. Ze waren zeer proffesioneel en erg vriendelijk. Ons zoontje en wij voelden ons erg op ons gemak. Hij werd verdoofd en kreeg een extra middeltje waar hij slaperig van werd waardoor de artsen goed hun werk konden verrichten. Kortom topkliniek.

by Nassira on Adam Kinderkliniek
Top kliniek

Dag allemaal. Ook wij willen onze ervaring delen over Adam Kinderkliniek. Wij hebben ons zoontje in maart hier laten behandelen. We werden van te voren gebeld door assistente over wat we moesten doen voordat ingreep plaatsvond. Fantastisch, een hele hygiënische en leuke kliniek. Ons zoontje voelde zich meteen thuis en ging meteen lekker spelen.

We kregen voor de ingreep nog een intakegesprek over wat er ging gebeuren. Ons zoontje werd eerst lichamelijk gecontroleerd nog voordat ingreep plaats kon vinden, omdat het kind gezond moet zijn en niet ziek. Dat vonden we al een hele goeie begin. Daarna werd hij goed verdooft en hierdoor voelde hij niks. Wat een prikje wel niet allemaal kan doen haha. Gelukkig behandeling verliep probleemloos goed en snel. Nazorg werd heel goed uitgelegd en je krijgt zakje mee met medicatie voor de nazorg en alles staat duidelijk opgeschreven. Dag later werden we gebeld hoe het met ons zoontje ging en week later moesten we op nacontrole komen. Het zag er heel goed uit gelukkig. Al met al zijn de artsen heel netjes en goed te werk gegaan. Ze stelden ons als ouders gerust en ons kind. Ze gingen heel lief met ons zoontje om. We zijn zeer tevreden over deze kliniek. En raden andere ouders ook zeker aan om hun zoon/zoontjes hier te laten behandelen. Wij zullen in ieder geval zeker deze kliniek onthouden voor in de toekomst.Nogmaals voor de artsen en assistente: Dank voor jullie werk, hulp, geduld en klantvriendelijkheid. Jullie verrichten top werk. Moge jullie beloond worden!Gegroet ,

Ouders van Youssef

by fam. de Jong on Adam Kinderkliniek
Pijn bij het plassen

Hallo allemaal,

Onze zoon Camiel had jarenlang klachten van pijn bij het plassen en heeft meerdere malen een blaasontsteking gehad. Hiervoor is hij door de huisarts telkens behandeld met antibiotica. Hij bleek een te nauwe voorhuid te hebben waardoor hij steeds pijn had en dus blijkbaar ook blaasontstekingen. Uiteindelijk zijn we door de huisarts doorgestuurd naar Adam Kinderkliniek. De arts op de kliniek vertelde zeer uitgebreid over de oorzaak van de klachten en verschillende behandelmethoden. Camiel en wij waren erg op ons gemak door de duidelijke uitleg en kindvriendelijke benadering. De behandeling verliep bijzonder ontspannen en fijn, Camiel kreeg een roesje en heeft zelfs de prikjes niet gevoeld omdat ze verdovende crème vooraf geven! Nacontroles waren uitstekend. En het allerbelangrijkste: hij is volledig van zijn klachten af! Alle lof voor de uitgebreide en fijne behandeling waarin ook wij als ouders goed werden betrokken. Chapeau!

by Yassine on Adam Kinderkliniek
Adam Kliniek een aanrader

Yassine is al een jongen van 11 jaar. Hij en wij werden erg op ons gemak gesteld. De artsen waren erg lief voor hem met grapjes. Alles werd netjes en duidelijk uitgelegd voor en na de ingreep. Daarna werd er nog gebeld of alles goed ging wat ik erg netjes vond. Ook de nacontrole ging erg goed.

Vriendelijke artsen die het kind goed op zijn gemak stelt. Ik zal deze kliniek dan ook zeker iedereen aanbevelen. Super.

by Paula on Adam Kinderkliniek
Zeer goeie kliniek voor medische besnijdenis

Via doorverwijzing van de kinderuroloog zijn we bij Adam Kinderkliniek gekomen. Opzich staat alles al op hun website, dus dat vind ik al goed, maar ook de behandeling van mijn zoontje liep perfect. Hele geduldige medewerkers en goede uitleg gehad. Maar ook na de behandeling houden ze goed contact en kwamen we terug voor na controle. Ik denk dat alle artsen dat wel (zouden moeten) hebben, maar bij hen had ik echt het gevoel dat mijn kind op 1 staat, en de ouders worden ook niet vergeten! Een echte aanrader voor wie het nodig heeft.

by ismael on Adam Kinderkliniek
Hartelijk dank

Dag allemaal,

vandaag 20/09/2014 onze zoon Ismael laten behandelen bij adam kinderkliniek. Voor de ingreep was hij al snel op zijn gemak en vrolijk aan het rond spelen in de wachtkamer. Tijdens de intake gesprek werd mijn zoontje op een speelse manier op zijn gemak gesteld. Tijdens de ingreep zelf heeft hij geen kick gegeven. Na de ingreep kreeg ismael een certificaat mee naar huis en zijn wij als ouders super tevreden over hoe alles is verlopen. Wij willen graag de artsen en assistent heel erg bedanken. Djazakallah. Moge allah swt jullie belonen voor het werk dat jullie verrichten. Salaam aleikom, ouders van Ismael

by Naoual on Adam Kinderkliniek
Zeer deskundig en klantvriendelijk!

Wij hebben ons zoontje in april laten besnijden. Wij hadden totaal geen ervaring met besnijdenissen dus we hebben gewoon willekeurig voor een kliniek gekozen. Uiteindelijk wel voor Adam kinderkliniek gekozen a.d.h.v. de zeer gedetailleerde informatie op het internet.Achteraf zijn wij heel blij dat wij dit hebben gedaan. Voordat wij op de afspraak kwamen heeft een arts ons nog van te voren gebeld om aan te geven hoeveel pijnstilling mijn zoontje moest krijgen. Eenmaal aangekomen hebben wij een uitgebreid intakegesprek gehad. Na dit gesprek waren wij direct ontspannen, want we kwamen met heel veel zenuwen binnen, wat wel begrijpelijk is. Je vraagt je als ouder toch af hoe je kindje het zal ervaren.Ons zoontje kreeg géén roesje, omdat hij nog te jong was. En het grappige was dat hij gewoon in slaap viel. Hij heeft geen kik gegeven, want de verdovende zalf heeft zijn werk goed gedaan. Zo zie je maar hoe rustig en kundig ze hebben gewerkt.De artsen hebben ons naderhand voorzien van goede en duidelijke informatie over de nazorg. De assistente heeft ook nog regelmatig gebeld om te vragen hoe het gaat en gaf mij tips. Dit vonden wij zeer klantvriendelijk.Nu maanden later ben ik blij dat we het hebben gedaan. Deze kliniek is zeker aan te raden bij andere ouders. De artsen zijn heel vriendelijk en nemen de tijd voor de ouders en het kind. Ze werken super hygiënisch en zijn alert! Je mag amper je spullen ergens neerleggen haha (knuffel, speen e.d.)Deze kliniek doet nacontroles, wat veel klinieken niet standaard doen. Alleen bij bijzonderheden. Maar ja als je dit voor het eerst meemaakt dan weet je niet zo goed wat wel en niet normaal is. Dus het is fijn dat je kindje nog een keer terug mag komen voor een nacontrole, wat zo gepiept is.Op het consultatiebureau vonden ze de besnijdenis erg mooi!!! Zowel de verpleegkundige viel het op tijdens het wegen van mijn kindje en ook de kinderarts.Al met al een hele leuke ervaring!!!

by Mohamed on Adam Kinderkliniek
Top ervaring met Adam kinderkliniek

onze zoontje is op 31/05 besneden bij adam kinderkliniek ,we hadden helemaal geen ervaring met adam kinderkliniek, wij zijn via internet daarmee in aanraking gekomen ,was daarom erg spanend hoe het zou lopen, toen het zover was en we bij Adam binnen stapte was alle onze spanning verdwenen ,we voelde onze gelijk op onze gemak ,de sfeer was perfect ,Marokkaanse koekjes koffie en thee en de kindervriendelijke wachtkamer...

We werden heel goed begeleid en geïnformeerd over de behandeling, de assistente de artsen iedereen was super deskundig ,onze zoontje heeft tijdens de hele behandeling geen pijn of ongemak ervaren ,hij is daarna ook binnen 2 weken helemaal genezen.

wij raden iedereen in onze omgeving aan met Adam kinderkliniek.

Bedankt super artsen.

Groeten Fam. El Khanniji

by L.P. Martowirono on Adam Kinderkliniek
Besnijdenis ervaring

Besnijdenis van onze zoon, is vakkundig gedaan. Wij zijn zeer tevreden over de voor informatie, ingreep en nacontrole. Onze zoon heeft na de ingreep zelf nauwelijks ongemak gehad. Wond genas vrij snel en de klachten voor de ingreep zijn verdwenen. Superblij dat alles goed is gelopen. Top artsen!

by Fatima on Adam Kinderkliniek
Hamdulilah, met succes verlopen

Mijn zoontje hft 31 mei 2014 zijn besnijdenis gehad.ik hb een week ni kunne slapen door t gepieker,was onze omdat ik niet wist wat me zoontje te wachten stond plus we Hbben geen ervaring met deze kliniek.nou eindelijk was t zo ver.. de artsen Waren vriendelijk en Hbben duidelijk de informatie gegeven.voor,tijdens en na de ingreep hft me zoontje geen kick gegeven.we zijn met een goed gevoel weggegaan en Hbben ook alles kunnen vragen.de assistent mag ik graag en is zeer vriendelijk vrouw en doet haar werk met plezier.kortom heb me druk gemaakt om niets en hadden juist een goede ervaring gehad.ik zal juli Zkr aanraden bij mensen.

by fam. Achgare on Adam Kinderkliniek
besnijdenis ervaring bij baby

Adam kinderkliniek is een absolute aanrader als u uzelf of uw kindje wilt laten besnijden. Natuurlijk is het als ouders nooit leuk maar ons zoontje heeft de gehele (voor en na) behandeling geen krimp gegeven! Alles word van tevoren goed uitgelegd en gecontroleerd, er is een perfecte hygiëne handhaving en ook niet onbelangrijk ze zijn begaan en heel kind -en ouder vriendelijk.

by Ufuk Hacivelioglu on Adam Kinderkliniek
Beste medewerkers,

Onze zoon Eser is afgelopen zondag besneden. Vooraf had ik wel wat vraagtekens over de kliniek. Maar achteraf gezien zijn we zeer tevreden over het hele proces, van opvangen voor de operatie tot het contact achteraf. Adam Kliniek is dan ook zeker een aanrader wat mij betreft. Nogmaals bedankt voor uw dienst.

by Arslan on Adam Kinderkliniek
Beste artsen en de beste nazorg

Onze zoontje is op 29 dec. besneden, en na drie weken was hij helemaal genezen.

Adam kliniek is de beste.

En wat hygiëne betreft is uitstekend, ze zijn veel hygiënischer dan een ziekenhuis.

Super aardige artsen en de nazorg is ook uitstekend.

Gewoon in een woord, SUPER KLINIEK.

by aouam on Adam Kinderkliniek
beste zorg voor besnijdenis

Ons ervaring met adam kinderkliniek is heel goed.wij werden goed ontvangen en ze stelde ons meteen op ons gemak.Ze hebben ons goede uitleg gegeven vooral omdat het voor ons de eerste keer is dat we ons zoontje lieten besnijden.ze hebben ons ruimte gegeven om vragen te stellen en alles tot de puntjes uitgelegd.daarnaast was de behandeling ook uitstekend gegaan.en voordat wij weer ons kind naar huis brachten hebben ze ons goed uitgelegd gegeven over de nazorg met de nodige papieren. Al hamdoulah heeft mijn zoon er helemaal geen last van gehad . En bij de nacontrole zag alles er goed uit. Ik ben zeeer tevreden over alles en ik raad het iedereen aan.en als wij in de toekomst een jongetje erbij krijgen dan komen wij inshallah weer terug:-)

Super bedankt familie aouam

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»