Procedure van wens tot besnijdenis behandeling

U kunt hier meer informatie vinden over de besnijdenis behandeling en de voorbereiding naar een afspraak toe.

Fase 1 : Afspraak maken
Je kunt kiezen tussen onze drie locaties van Adam Kinderkliniek: Den Haag, Breda of Rotterdam. Maak daarna een afspraak via het online formulier. Een van onze collega’s zal jou daarna zo snel mogelijk contacteren om de eerste afspraak vast te leggen.

Fase 2 : Betaling Factuur
Eenmaal je afspraakverzoek te hebben verzonden,  zal je via e-mail een factuur ontvangen. Deze dien je te voldoen voor de vervaldatum. Door de factuur te betalen, bevestig je je afspraak. Indien de factuur niet voor de vervaldatum wordt voldaan, bestaat de kans dat de afspraak wordt geannuleerd.

kosten en prijzen van een besnijdenis behandeling bij en baby, jongens en volwassen mannen

Fase 3: Informatie over de besnijdenis procedure
Op het moment dat we jouw betaling hebben ontvangen, krijg je praktische informatie over de behandeling via e-mail. Lees alles goed door, voordat je naar de afspraak komt.

Fase 4: Vragenlijst patiënt invullen
In de e-mail die je hebt ontvangen, zal je ook een link vinden naar een vragenlijst over de voorgeschiedenis van jouw zoon. Je dient deze thuis al volledig in te vullen.

Fase 5: Voorlichtingsgesprek
Kom 10 minuten voor de afgesproken tijd naar je afspraak. Tijdens het voorlichtingsgesprek worden alle aspecten besproken van de behandeling en wordt er een kort vooronderzoek gedaan. Daarnaast krijg je ook schriftelijk alle nodige informatie over de procedure en de behandeling. Na jouw akkoord wordt de dag van de behandeling ingepland.

Fase 6: Dag van de behandeling
De behandeling kan eventueel plaatsvinden op dezelfde dag als het voorlichtingsgesprek. Indien je een ander moment kiest, dan wordt er samen gekeken naar een nieuwe datum. De dag van de behandeling dient de patiënt nuchter te zijn volgens de schema die u per e-mail heeft ontvangen.

Fase 7 : Controle
De dag na de behandeling kan je eventueel worden opgebeld om te horen hoe de genezing verloopt. 1 week na de behandeling wordt er een laatste controle gedaan. Deze controle is inbegrepen in de prijs.

Maak nu een afspraak in één van onze besnijdenis klinieken:

Afspraak maken in Den Haag

Afspraak Maken in Rotterdam

Afspraak maken in Breda