Informatie over de kinderkliniek

In onze Kinderkliniek kunt u onder andere terecht voor urologische problematiek en besnijdenissen. Wij zijn u dan ook graag van dienst. Daarom proberen wij u zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Deze informatiepagina is voornamelijk bedoeld voor ouders die hun zoon willen laten behandelen bij Adam Kinderkliniek.
Voor artsen en medische professionals is een aparte pagina gemaakt met informatie over behandelingen.

Er zijn verschillende onderwerpen onderverdeeld in het menu. Zo kunt u nog eens nalezen wat de verschillende redenen kunnen zijn voor een behandeling, de behandelmethode zelf en wat u kunt verwachten van de nazorg. Ook kunt u terecht voor het maken van een afspraak voor een voorlichtingsspreekuur. Deze zijn geheel vrijblijvend en kosteloos.

Op de veelgestelde vragen pagina staan een reeks vragen opgesomd die wij regelmatig krijgen. Vragen zoals de ideale leeftijd voor een besnijdenis bijvoorbeeld. Uiteraard kan het zijn dat uw vraag er niet tussen staat. U kunt in dat geval contact opnemen op telefoonnummer: 0844 300 600. Ook verwijzen we u graag door naar de contact pagina van de kinderkliniek waar u online uw vraag kunt stellen. U kunt dan ook eventueel uw telefoonnummer achterlaten waarna wij u terugbellen.

Bel mij terug

Dien een verzoek in voor een terugbelverzoek. Wij bellen u uiterlijk morgen terug.