Wat kost een besnijdenis bij Adam Kinderkliniek?

Hieronder lees je de prijzen en wat een besnijdenis kost bij Adam Kinderkliniek. Prijzen zijn inclusief voorlichtingsconsult en intake, de besnijdenis behandeling en nacontrole.  Lees hier meer informatie hoe het proces verloopt van wens tot besnijdenis.

De prijzen voor een besnijdenis ingreep bij Adam Kinderkliniek bedragen per 1 januari 2020:

prijzen en wat kost een besnijdenis bij jongens en mannen bij Adam Kinderkliniek in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Breda

Voorlichtingsconsult

Je kunt te allen tijde bij ons terecht voor meer informatie en vragen over de behandeling tijdens een voorlichtingsconsult. Hierbij wordt besproken hoe de behandeling zal verlopen en zal je zoon lichamelijk worden onderzocht. Een second-opinion kan ook worden gevraagd tijdens het voorlichtingsconsult.

Prijs: € 55,-

Kies je ervoor om daarna de besnijdenis of correctie behandeling bij Adam Kinderkliniek te laten uitvoeren?
Dan wordt er uiteraard € 55,- in mindering gebracht op de prijs.

Betaling

De factuur dient voorafgaand aan de ingreep te zijn voldaan, hierop zijn geen uitzonderingen mogelijk. Je krijgt hiervoor apart een factuur toegestuurd per e-mail die je middels iDeal kunt betalen. Bij uitblijven van de betaling wordt je afspraakverzoek afgewezen en komt de voor jou gereserveerde datum te vervallen. Meer informatie over de betalingsmogelijkheden vind je op de factuur.

Korting

Volg ons ook op Facebook. Houdt dit in de gaten voor de lopende kortingen en acties bij een besnijdenis behandeling

Maak nu online een afspraak voor een voorlichtingsgesprek of behandeling:

Besnijdenis Afspraak Amsterdam

Besnijdenis Afspraak Den Haag

Besnijdenis Afspraak Rotterdam

Besnijdenis Afspraak Breda