Adam Kinderkliniek – Over onze besnijdenis kliniek

Een prettige omgeving, bereidwilligheid en waakzaamheid zijn belangrijke pijlers voor een goede en vertrouwde behandelrelatie voor zowel kind als ouder. In onze besnijdenis kliniek begrijpen dit en hebben de kinderkliniek zoveel mogelijk naar die wens ingericht.

Alle klinieken van Adam Kinderkliniek zijn daarom kindvriendelijk en warm ingericht. Kinderen én ouders voelen zich meteen op hun gemak. Dit voorkomt angst en negatieve gevoelens en vormt de basis voor een aangename ervaring. De werkzame personen bij Adam Kinderkliniek, zowel het medisch personeel alsmede het ondersteunend personeel is hierop getraind en heeft een hoge affiniteit met het werken met kinderen.

De kliniek voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en beschikt over een behandelruimte met hoogwaardige apparatuur.

Het medisch team van de kliniek

De dokters van Adam Kinderkliniek hebben de afgelopen jaren een uitgebreide expertise opgebouwd in het verrichten van besnijdenissen. Deze artsen hebben zich verschillende technieken eigen gemaakt en beheersen deze nu op hoog niveau; door hun ervaring is het succesvol gebleken om een aantal technieken te modificeren om de kwaliteit en techniek van de ingreep verder te verbeteren.

Bel mij terug

Dien een verzoek in voor een terugbelverzoek. Wij bellen u uiterlijk morgen terug.